Hur Återvinn oljefat

Oljan från oljebyte för en enskild bil kan förstöra smaken på tillräckligt med vatten för 50 personer för ett helt år , vilket är drygt 1 miljon liter vatten . Använd olja är ett farligt ämne som kan innehålla bly , bensen eller kadmium , som alla kan orsaka allvarliga hälsoproblem . Använd olja kan återvinnas och återanvändas som bränsle vid vissa fabriker som är utrustade för att använda den . Aldrig kasta ut gamla oljan om det inte återvinns på rätt sätt . Saker du behöver
Unbreakable behållare med ett tätt lock
Återvinning trumma
Visa fler instruktioner
1

Pour din oljeanvändningen motor i en behållare , såsom en gallon mjölk kanna eller en rensas ut blekmedel flaskan . Se till att inte spilla olja under hälla processen . Skruva på locket ordentligt på flaskan när den är full .
2

Ta oljan till en använd olja återvinningsstation . De flesta bildelar butiker och fordonsindustrin butiker har använt oljefat samling . Häll oljan i den använda oljefat .
3

Kontakta en anläggning olja återvinning när oljefat är helt full . Det finns många anläggningar över hela nationen att återvinna använt olja och kommer till dig för att plocka upp den fulla oljefat gratis .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132649.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.