Syntetisk vs Mineralolja

Syntetisk olja har ett antal fördelar jämfört med konventionell mineralolja. Även kostnaden för syntetisk olja är högre , bör bilägarna överväga om fördelarna är värt den extra kostnaden för sina bilar . Kostnadsskillnader
Syntetisk olja kostar mer än mineralolja .

I genomsnitt syntetisk olja kostar nästan dubbelt så mycket som vanlig mineralolja . Med tanke på att syntetisk olja kräver inte ändras så ofta som vanlig mineralolja , är kostnaden inte så hög som det verkar vid första . Syntetisk olja är fortfarande lite dyrare i längden dock .
Viskositet Fördelning

Syntetisk olja är mer motståndskraftig mot viskositet sammanbrott , vilket är varför det kan användas längre tid än konventionell motorolja. Förlusten av viskositeten orsakar motorolja för att skydda motorer sämre , eftersom olja vars viskositet har brutit ned flöden snabbare bort från där det behövs .
Motorolja Föroreningar
< br >

Motorolja föroreningar är en av de främsta anledningarna till att oljebyten är nödvändigt för att hålla bilens motor i god form . Oförbränt bränsle , kol , metallpartiklar , och andra nötande material samlas i oljan och kan orsaka motorslitage . Oljefilter hjälper till att fånga dessa partiklar , men en del kvar i oljan. Detta är ett område där syntetisk olja har ingen fördel över mineralolja .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132647.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.