Hur fungerar 2 Cykel Motor Oil Arbete?

I ogräs trimmare och andra små motorer, tvåtaktsmotorer kräver olika olja och olika förfaranden än de fyrtaktsmotorer som används i bilar och traktorer gräsmatta. En blandning av ett speciellt blandolja blandas med vanlig blyfri bensin för att skapa en berikad blandning som gör mer än bara bränsle motorn. Olje-och gasblandningen

Bensin blandas med tvåtaktsolja vid ett visst förhållande. De gemensamma nyckeltal är 40 delar bensin till en del olja och 50 delar bensin till en del olja. Denna nya bränslet är tjockare än gas, vilket gör att motorn att göra fler saker samtidigt.
Smörjning

tvåtaktsolja smörjer motorn samtidigt som det ger bränsle. Mindre motorer kan göras med två-takts motorer, eftersom de kräver färre kammare för att göra samma jobb. Addera ditt bränsle Flytta in i Crank

oljan och gasblandningen in i vevhuset från förgasaren, det skjuter kolven upp, vilket orsakar en gnista.
gnistor Fuel


gnista antänder bränslet, skicka kolven nedåt. Detta skapar makt i en tvåtaktsmotor. Fyrtaktsmotorer behöver fler rotationer för att göra samma jobb.
Mindre motorer

Med olja och gas färdigblandat, behöver motorn inte flera lagringstankar för hus varje vätska. Detta gör att motorerna blir mindre, vilket är perfekt för trädgårdsmaskiner som motorsågar som behöver små motorer för att kunna användas.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132572.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.