Hur du ändrar en Eurovan s Plug Sump

Den oljetråg kontakten på Volkswagen Eurovan är en liten men viktig del av van. Ett ordentligt åtdragna plugg håller motorn olja från att läcka, vilket håller motorn väl smord och trim. Pluggar är tillverkat av metall som motstår extrema temperaturer och andra miljömässiga faktorer, de sällan går dåligt. Fortfarande, om du bestämmer dig för att byta kontakten på din Eurovan, är uppgiften enkel lätt åstadkommas av någon med tid och lust. Saker du behöver
ramper eller jack och jack står
Oil container pan (förslutningsbar) katalog 14mm hylsnyckel
Handduk
14mm oljedräneringspluggen och packning
Visa mer Instruktioner
1

driva framhjulen på Eurovan på ramper, stanna motorn, dra åt parkeringsbromsen i och ur bilen. Öppna huven och leta locket olja fyllning. Ta av locket.
2

Skjut oljebehållaren pan under van s oljetråget. Motorns oljetråg är den uppsvällda metallföremål ligger under motorn.
3

Vrid sexkantiga avtappningspluggen moturs med hjälp av sexkantiga sockeln. Låt pluggen och smutsig olja att falla i oljebehållaren pannan och låt oljan rinna tills motorn oljetråget är tom.
4

Ta pannan olje behållaren och doppa gängorna den nya kontakten i den gamla oljan. Torka av överflödig olja bort med handduken.
5

Torka området runt oljetråget dräneringshålet, och, med din hand, håll den nya pluggen och packningen upp till dräneringshålet. Vrid kontakten moturs tills du känner att det klickar på plats. Dra ur kontakten genom att vrida det medurs med dig hand. Byt ut oljepåfyllningslocket.
6

Ge pluggen ett slutligt halvt varv med insexnyckeln. Dra inte. Lägg den nya oljan och tillbaka van utanför ramperna. Ta den gamla oljan till en korrekt avfallshantering anläggning, inte hälla den i marken, i vatten eller i vanliga soporna. De flesta bensinstationer, snabba glidmedel och verkstäder kommer att acceptera olja gratis.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132544.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.