Hur Fyll oljebehållaren i en Sears Craftsman 3 1/2 Ton Floor Jack

Craftsman professionella golv uttag är extremt effektiva anordningar som kommer att lyfta och hålla upp till 4 ton på ett säkert och tryggt sätt. Men en månatlig kontroll av oljenivån i master reservoaren är ett måste. Underlåtenhet att behålla fabriken specifikationer med avseende på oljenivån orsakar för tidigt bortfall av domkraft eller dålig prestanda. Lyckligtvis är korrekt kontroll och påfyllning av oljebehållaren en enkel uppgift. Saker du behöver
insexnyckel ställa
Rena trasor
Liten tratt
hydraulisk domkraft olja
Visa fler instruktioner
1

Placera domkraften på en plan, jämn yta. Sänk domkraften så att det är i det helt nedfällt läge. Avlägsna den magnetiska verktygsfacket belägen mellan de två bakre hjulen på den övre delen av uttaget. Ställ den magnetiska verktyget facket åt sidan.
2

Avlägsna olja påfyllningspluggen med en insexnyckel. Torka bort all smuts, fett och smuts från olje-påfyllningslocket och ställ den åt sidan. Torka bort all smuts, fett och smuts från hela olje-påfyllningshålet med en ren trasa. Addera 3

Kontrollera oljenivån inne i olje-påfyllningshålet. Den hydrauliska domkraft olja ska vara synlig 3/16 tum ovanför den inre cylinderväggen. Om oljan är under denna nivå måste högkvalitativa jack olja tillsättas. Den lilla änden av en ren tratt i oljan-filler öppning (hål)
4

Place. Tillsätt en liten mängd av hydraulisk domkraft olja till tratten, och låt den försvinna i hålet. Vänta 30 sekunder, kontrollera sedan oljenivån (3/16 tum ovanför den inre cylindern är bra).
5

Fortsätt att fylla på olja vid behov, och hålla Kontroll av oljenivån. Överfyll inte. Byt olja-påfyllningspluggen när rätt mängd olja har tillsatts. Dra åt olje-påfyllningspluggen och ersätta den magnetiska verktygsfacket ovanpå jack.
6

Testa uttaget för full drift genom att köra det hela vägen upp (fullt upplyft läge) och hela vägen ned (plant läge) utan belastning på domkraften. Utför detta test tre gånger med ingen belastning på jack att skingra eventuella luftbubblor i oljan. Domkraften är nu klar för användning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132534.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.