Hur man återställer Ljuset Oljebyte på en Honda Odyssey

Din Honda Odyssey är utrustad med en in-dash varningssystem. En del av det systemet varnar dig när din motorolja har nått slutet av sin livslängd. Om du tar din bil till ett servicecenter för ett oljebyte, kommer de att återställa normalt indikatorn oljebyte för dig. Om du ändrar din olja hemma, kan du återställa ljuset oljebyte själv att se till att ditt larmsystem är korrekt och fungerar ordentligt. Instruktioner
LX, EX, EX-L och DX modeller
1

Sätt i nyckeln i tändningslåset och vrid den till "ON" läget. Tryck på "Välj /Reset"-knappen tills du kommer till indikatorn olja livet.
2

Håll "Välj /Reset" knappen tills du ser indikatorn och koder underhåll blinkar. Den bör ske inom ca 10 sekunder. Släpp knappen.
3

tryck omedelbart på "Välj /Reset"-knappen igen och oljan indikatorn återställs till 100. Släpp knappen och dra ut tändningsnyckeln. Addera Touring modeller
4

Sätt i nyckeln i tändningslåset och vrid den till "ON" läget. Tryck på "SEL /RESET" knappen på ratten tills oljan livet indikatorn visas.
5

Tryck och håll "SEL /RESET" knappen tills du ser "CUSTOM SETUP" display. Släpp knappen när "CUSTOM SETUP" visas.
6

Tryck och släpp "SEL /RESET"-knappen en gång till för att återställa indikatorn. Oljan livet display ska nu läsa "100" och något underhåll koder visas inte längre.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132524.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.