Hur Spola Transmission på en 1998 Ford Taurus

Ford Taurus är medelstor bil tillverkad av Ford Motor Company. Ford Taurus har funnits på marknaden sedan 1986, vilket gör den till en av Fords äldsta modellerna fortfarande tillverkas. Under årens lopp har Ford Taurus visat sig vara en tillförlitlig fordon med en inflytelserik design. 1998 års modell är en del av den omgjorda tredje generationen av Ford Taurus. Om du vill behålla din Taurus trim, kanske du vill lära dig att göra en överföring flush. Saker du behöver
Wrench
Metal pan
Vit duk
Visa fler instruktioner
1

Slå på tändningen för din Ford Taurus och hålla den igång tills den når ett rörelseresultat temperating temperatur på 160 till 180 ° Fahrenheit.
2

Lyft framför bilen med en domkraft och fäst den med pallbockar under framaxlar. Se till att bilen är ordentligt inställd på pallbockar och att det är säkert att arbeta under det.
3

Leta överföring reservoaren under bilen. Sätt en metall pan under överföringen reservoaren för att du ska kunna spola transmissionsolja.
4

Ta bort avtappningspluggen från transmissionen reservoaren med en skiftnyckel.
5

Låt rinna transmissionsolja i pannan helt. Vänta en stund tills vätskan är bara droppar i pannan.
6

Sätt tillbaka avtappningspluggen på transmissionen, sänker bilen med hjälp av domkrafter och rengör eventuella oljespill med en trasa. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132494.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.