Hur man Välj ett motorolja

Att välja rätt motorolja är avgörande för att maximera och livet på ditt fordon eller motor. Många människor aldrig överväga hur viktig denna vätska är, så de väljer den olja som är den billigaste eller den ena deras vän berättade för dem att använda. Det finns några saker att tänka på när man väljer den olja som är bäst för din motor. Saker du behöver
bilens instruktionsbok
Engine
Motorolja
Visa fler instruktioner
Instruktioner
1

Kontrollera bilens instruktionsbok för motorns olja specifikationer. De kommer att rekommendera en viskositet nivå som 5W30 eller 10W40.
2

Bestäm hur mycket pengar du är villig att spendera på motorolja. Dessutom, tänk på hur mycket en ny bil eller en motor kommer att kosta.
3

Välj syntetisk olja. Mineral-baserade eller naturliga oljor har en massa extra partiklar som bygger upp över tid i motorer.
4 p Om möjligt, plocka syntetisk olja som också har hög kvalitet kemikalier som tillsätts till dess blandningen. Dessa är de dyraste men producerar högsta kvalitet prestanda, behöver ändras mindre och är oftast bättre för miljön.
5

Välj en märkes oljebolag med ett gott rykte för att producera kvalitet oljor . Billigt, kanske okända märken inte har genomgått samma stränga granskning som de stora skivbolagen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132474.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.