Hur vill kolla Transmission Fluid på en 1999 Oldsmobile Alero

Transmissionsolja spelar en viktig del i att hålla de rörliga delarna smörjas och cool inuti transmissionen. Transmissionsolja tömning och påfyllning för 1999 års Oldsmobile Alero kräver en annan process än bara en grundläggande "överföring drain och fylla." Du kan ändra transmissionsolja i 1999 Oldsmobile Alero i ungefär en halvtimme eller så. Saker du behöver
Jack
pallbockar
spärrfunktion
Hylsnyckelsats
dräneringskärlet
Funnel
automatisk transmissionsolja
Visa fler instruktioner

1

Parkera bilen på ett plant underlag och pop huven.
2

Jack framsidan av bilen upp och placera pallbockar under domkraften stödjer bakom varje framdäcket. Det finns ett spår bakom varje framdäcket på ramen på bilen som är utformad för att hålla vikten på bilen när bilen blir uppallad Sänk sedan domkraften så att framaxeln vilar säkert på pallbockar.

3

krypa under bilen och leta reda på kontakten vätska kontroll på förarsidan av överföringen. Kontrollen kontakten är där du kontrollerar nivån transmissionsolja.
4

Ta bort markeringen kontakten med en spärr och en socket.
5

Ställ i nödbromsen och vev motorn. Sätt i friläge.
6

Stick fingret inuti transmissionsolja check hål. Vätskan bör vara till toppen av kontrollen hålet samtidigt som motorn är igång i neutralläge. Om vätskan inte är nära toppen, då transmissionsolja är låg.
7

Sätt check pluggen igen och dra tillbaka den.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132452.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.