Verktyg för ett oljebyte på en motorcykel

En av de viktigaste delarna av motorcykel underhåll byta olja regelbundet. De flesta ägare kan göra det själva utan svårighet, så länge de har rätt verktyg. Latex Handskar

Bära latexhandskar skyddar dig mot cancerframkallande ämnen som finns i motorolja, och hålla händerna rena på samma gång. Addera filtertång

Ett filter skiftnyckel är nödvändig för att ta bort oljefiltret. Kostar mellan $ 5 och $ 45, kan de hittas på butiker motorcykel specialbutiker, fordonsindustrin butiker och på nätet. För att garantera en perfekt passform, mäta diametern på oljefiltret där nyckeln passar och köpa lämplig storlek. Men om nyckeln skulle vara för stor, kan en trasa monteras runt filtret för att garantera en perfekt passform.
Rags

Kontrollera att du har massor av trasor till hands, sådana som du inte har något emot att få smutsiga. Även om ditt filter skiftnyckel är den perfekta storleken för din olja filter, kommer du antagligen att bli lite rörigt själv och måste rengöra delar av motorcykeln, såsom oljiga motor ytor.
Mat

Håll en matta under motorcykeln för att fånga någon olja som kan spilla utanför tråget. Addera Pan

Placera ett oljetråg eller annat lämpligt kärl under oljeavtappnings muttern så att du kan fånga den flod av gamla olja som det släpps.
Funnel

hjälp av en tratt när du häller ny olja i motorn är att föredra att förlita sig på dina mål och hand-öga-koordination.
Wrench och Socket Set

Kontrollera att du har en skiftnyckel och en socket set som passar din cykel komponenter och ha den till hands när du byter din olja. Du kan behöva ändra andra filter, dra åt bultar eller göra andra reparationer som du går om oljebyte.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132418.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.