Syntetisk Vs. Hybrid Motor Oil

Full syntet är utan tvekan överlägsna konventionella oljor, men är betydligt dyrare. Hybrid konventionella /syntetiska oljor kan bidra till att överbrygga klyftan, men tenderar att falla lite kort av fulla syntet. Syntetisk Production

För att producera syntetiska oljor, dela tillverkare konventionell olja i dess olika molekyler och sedan sätta ihop dem utan att de föroreningar som finns i konventionell olja.
Syntetisk Volym

regeringen inte föreskriver hur mycket syntetisk en hybrid olja måste innehålla för att anses vara en syntetisk blandning. En hybrid olja kan innehålla 5 procent syntet, som fortfarande kvalificerar det som en sådan, men har ingen inverkan på dess prestanda.
Livslängd

Hybrid oljor kommer att pågå längre än konventionella oljor, och kan pågå så länge som en full syntet i vissa lågpresterande motorer.
Sludge

Syntetmaterial är överlägsna konventionella oljor eftersom de don ' t innehåller föroreningar som paraffin och lösa molekyler koldioxid, som kan förvandlas till slam i motorn. Hybrid oljor innehåller färre föroreningar än Conventionals, men är fortfarande föremål för slam
högpresterande motorer

Full syntetmaterial alltid föredras för hög prestanda och turbomotorer,. Även en liten mängd kokt förorening kan orsaka tidigt lagerhaveri och igensatta turbo oljeledningarna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132414.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.