Hur man tar bort oljetråget från en Briggs & Stratton motor

De flesta Briggs & Stratton ägare byter olja på ett regelbundet schema, men en sak som får förbises mycket är oljetråget. Precis som en bil, samlar en Briggs & Stratton motor slam, metallfragment och andra biprodukter från förbränning och olja nedbrytningsprocess. Ta bort dessa ämnen måste ta bort oljetråget, vilket kräver att du tar bort motorn. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
avdragare
Behållare för gammal olja
Oil pan gasket
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Koppla loss tändstiftet och tappa av oljan och gasen.
2

bort bladet eller kraftuttaget remskivor. Hur du gör detta beror på vilken typ av utrustning som du arbetar på. För en push klipparen, de viktigaste frågorna knutna till motoraxeln inkluderar bladet och bladet hållaren. För en åkgräsklippare, de viktigaste posterna inkluderar remskivorna kraftuttagsanordningar. En avdragare används för att ta bort skivan från motoraxeln. Motorn
3

unbolt från kortramen.
4

Vänd motorn upp och ner och Använd en hylsnyckel för att ta bort de sex till åtta skruvar som håller oljetråget på plats.
5

bort oljetråget och rengör den med tvål och vatten eller annan motor renare.

6

Torka oljetråget och ta bort några av de gamla packningen som kan vara på motorn eller pannan.
7

Montera den nya packningen på motorn och installera om oljetråget. Dra åt skruvarna oljetråget cirka 15 ft.lbs. Du kommer att behöva dra åt dem så jämnt som möjligt.
8

Återmontera motorn, installera remskivorna kraftuttagsanordningar och bladen. Tillsätt olja och gas. Återanslut tändstiftet och starta motorn. Kontrollera efter läckage kring packningen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132395.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.