Så att välja rätt motorolja

När du väljer rätt motorolja för din bil , är det bäst att hålla sig till den rekommenderade viskositeten fastställts av fordonstillverkaren . Med flera olika viskositeter att tänka , ligger svaret på sidorna på din fordonens ägare manual . Saker du behöver
Owners manual
Visa fler instruktioner
välja rätt motorolja
1

Ta bruksanvisning placerad i handskfacket , och vänder sig till innehållsförteckningen sidan . Där kommer du att se de olika system som anges i alfabetisk ordning . Under bokstaven O , viskositet och rekommenderade mängden ska anges med ett visst sidnummer .
2

Vänd till sidan där informationen finns och gör en mental anteckning om vilken typ av olja du kommer behöver för fordonet . De biltillverkare är mycket specifik i vad de rekommenderar för år , märke och modell .
3

Välj ditt varumärke val och köpa den mängd olja som behövs . Om din bil kräver 4,5 liter olja inklusive byte av filtret , sedan köpa 5 liter motorolja . Hålla i mitt sinne att 0,5 liter motorolja alltid kommer att hamna i filtret . Så 4.5 liter olja innebär 4 liter i vevhuset , 0,5 i filtret .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132375.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.