Syntetisk Vs. Synthetic Blend Motor Oil

Syntetisk motorolja och syntetisk blandning motorolja är två olika typer av motorolja. Båda har sina fördelar och nackdelar, och det lönar sig att forskning som bäst passar din bil. Funktioner

Syntetisk motorolja är motorolja som är gjord av raffinering och förädling syntetiska kemikalier. Syntetisk blandning motorolja är motorolja som är gjord genom att kombinera syntetisk motorolja och traditionella petroleumbaserade motorolja. Mängden syntetisk motorolja innehållet i syntetisk blandning motorolja är 10 procent eller mindre.
Funktion

Syntetiska motoroljor varar längre än traditionella motoroljor eftersom de motstår nedbrytning och höga temperaturer mer effektivt. Synthetic Blend motorolja tenderar att pågå lika länge som traditionella motoroljor, eftersom traditionell olja är den viktigaste ingrediensen.
Kostnad

Syntetiska motoroljor och syntetiska blandning motoroljor tenderar att kosta upp till tre till fyra gånger mer än traditionella motoroljor.
Överväganden

Både traditionella och syntetiska blandning motoroljor måste bytas var 3.000 miles. Syntetiska motoroljor kan bytas var 6000 miles.
Varning

Synthetic Blend motorolja inte erbjuder mycket till kunden, och marknadsförs eftersom de är extremt billigt för tillverkare att producera.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132344.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.