Hur man kan rena använd motorolja

Purifying använd motorolja kan vara ett bra sätt för ekonomiskt sinnade konsumenter att minska kostnaderna för fordonsunderhåll. Förutom dess ekonomiska fördelar, återanvända motorolja bidrar till att upprätthålla en ren miljö genom att minska mängden kasserade föroreningar. I en innovativ modell, är det möjligt att skapa ditt eget system bypass filtration med vanliga husgeråd såsom en rulle toalettpapper och några cylindriska behållare. Saker du behöver
1 rulle toalettpapper
cylindrisk behållare, 5 inches i diameter
Container, 5 + inches i diameter
Plug, 1 1/2 inches i diameter
Knife
Tråd
använd motorolja
Visa fler instruktioner
1

Skapa ett hål i botten av en öppen cylindrisk behållare som kommer att hålla en rulle toalettpapper i en ombonad position. Hålet ska vara tillräckligt stor för den filtrerade oljan rinna igenom i en större behållare placeras nedanför det.
2

Placera en rulle toalettpapper i den cylindriska behållaren. Välj en typ av toalettpapper som är mycket tät och hårt lindade. Anslut hål skapas av papprör i centrum av rullen för att förhindra olja från att sippra in i detta område.
3

Som ett valfritt försiktighetsåtgärd, placera en metall skärmen under den cylindriska behållaren till förhindra havererade rester av papper från att komma in den filtrerade oljan behållaren.
4

Placera apparaten ovanpå en andra behållare med en öppning inte större än den cylindriska behållaren. Denna behållare får den filtrerade oljan som rinner genom apparaten.
5

Häll oljan långsamt genom filtret. Det kommer att ta flera minuter för oljan att passera genom toalettpapper. Var noga med att inte överfylla behållaren genom att hälla snabbt.
6

bort apparaten från botten behållaren efter all olja har filtreras genom. Den olja som är kvar i den undre behållaren är ren och klar för användning.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132334.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.