Vad göra med tomma Oljebehehållare med oljerester på insidan?

Kassering av använd olja kan vara en huvudvärk. Vi är vana att bara kasta våra sopor i en burk och ha den forslas bort av sopbil varje vecka. Men det är viktigt att göra sig av med giftiga material på rätt sätt, eftersom dessa skadliga ämnen kan orsaka enorma problem om de inte hanteras på rätt sätt. En enda oljebyte på en medelstor bil producerar tillräckligt giftigt avfall kan förorena en miljon liter dricksvatten. Neighborhood Bensinstationer

Ta olje behållare till din lokala auto bensinstation. De flesta ställen som utför oljebyten kommer att acceptera dina begagnade containrar, så kommer vissa bildelar butiker.
Statliga stöd

Kontakta State Department of Environmental Quality eller en avdelning av Environmental Protection. Om inga lube stationer i ditt område kommer att acceptera dina oljiga behållare, kommer din statens miljömyndigheter ge dig vägledning. Dessa institutioner kommer att kunna hänvisa dig till närmaste anläggning som kommer att acceptera ditt avfall, och det kan även vara ett sätt att få behållarna plockade upp fastighetsnära från ditt hus.
Sök på Webb

Gå till Earth911.com hemsida, som har en sökmotor som hjälper dig att hitta en återvinning /bortskaffande anläggning i ditt område. Det kan verka som ett besvär att bli av med dina containrar på rätt sätt, men det är värt det i längden.
Tvätta behållare
p Om du väljer att tvätta ut din olja behållare och sedan kasta bort dem med din vanliga soporna, inte kasta det oljiga vattnet i ett avlopp eller papperskorg. Handtag oljigt vatten på samma sätt som du skulle hantera vanlig olja, genom att ta det till en riktig deponi.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132314.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.