Hur man startar ett Mobile Business Oljebyte

Det fanns mer än 135 miljoner registrerade personbilar i USA under 2007, enligt en rapport från Federal Bureau of Transportation Statistics. Med antalet fordon på vägarna ökar varje år, utsikterna för mobila företag oljebyte är lukrativ. Saker du behöver
van eller släpvagn
Motorolja, smörjmedel och filter
Spillolja insamling och fartyg lagring
marknadsplan
Business försäkringsskydd
Visa fler instruktioner

1

Bestäm om du vill starta en oberoende verksamhet eller köpa en franchise. Det finns fördelar och nackdelar med båda affärsmodeller. Kommer det enbart kan kräva mindre kapital utlägg, men franchising erbjuda standardiserade, färdiga att använda utrustningen och marknadsföringsstöd.
2

Kontrollera med lokala tjänstemän för att se vilka förordningar och föreskrifter du måste uppfylla innan verksamhet. Vissa samhällen kan inte tillåta sådana företag.
3

Skaffa utrustning och tillbehör du behöver. Startkostnader kostnader för mobil oljebyte företag varierar från $ 2.000 till $ 10.000, enligt "Entreprenör" magazine.You 'll behöver en skåpbil eller släpvagn samt verktyg, olja och smörjmedel, oljefilter och byta förbrukningsmaterial. Om du inte kör en franchise, kan du spara pengar genom att ställa upp din bil själv och köpa din egen utrustning.
4

Etablera ett konto med en grossist motorolja leverantör så att du betalar konkurrenskraftiga priser.
5

få täckning företagsförsäkringar. Om en kunds bil är skadad på ditt företag, kan du hittas ansvarig för eventuella reparationer.
6

Bestäm vilka tjänster du tillhandahåller (olje-och filterbyte, chassi smörjning, vakuum tjänster mm ) och ange ett pris för varje som ger en rimlig vinst. Som utgångspunkt, titta på hur mycket befintliga företag laddning.
7

bygga upp en kundbas genom effektiva tekniker för marknadsföring. För att hitta ett första kunder för en mobil oljebyte tjänsten, ring företag med fordonsflottor eller ett stort antal anställda som kan vara intresserade av att ha sin olja förändrats medan de är på jobbet. Dessa är två effektiva marknadsföringsstrategier på grund av den stora potentialen av flera oljebyten på en enda plats. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132309.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.