Automatisk växellåda: Fluid Ändra Vs. Kraft Flush

Transmissionsolja är vanligtvis en av de mest försummade vätskor på någon bil. Även om de flesta människor har en grundläggande uppfattning om varför motorn oljebyten är viktiga, väldigt få verkar förstå fördelarna med en transmissionsolja förändring och spola. Syfte

Syftet med en effekt flush är att helt ersätta alla transmissionsolja med ny olja utan att låta någon av den ursprungliga oljan att dröja kvar i någon av växellådans många passager.

Standard Fluid Ändra

praxis för en transmissionsolja förändring är att tömma pannan transmissionsolja, fylla på det, kör motorn och fyll på vid behov.


Kraft Flushing

Ström spola en överföring innebär anslutning av en trycksatt ledning full av vätska till filtret montera och pumpning ny vätska i rinnande sändningen samtidigt som den gamla oljan rinna ut.

Standard Change Fördelar

En vanlig fluid förändring är oftast mycket snabbare och billigare. Standard transmissionsolja förändringar använder endast cirka 5 till 7 liter vätska, i motsats till 20 för en makt flush.
Ström Flush Fördelar

Byta vätska i pan gör ingenting för de fem eller fler Quarts instängda i momentomvandlaren. En makt flush ersätter all vätska överallt i transmissionen för ökad livslängd och ökad prestanda.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132277.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.