Hur Mix STP & Mobil 1

Regelbundet underhåll på din bil är en hörnsten i ett fordon med en lång livslängd . Ingår med regelbundet underhåll är den allestädes närvarande oljebyte . Syntetiska motoroljor , t.ex. Mobil 1 , hävdar att skydda motorn och öka bränsleekonomi . Olja behandlingar såsom STP varumärke gör liknande fordringar . STP föreslår blanda sin olja behandling med Mobil 1 , medan Mobil 1 hävdar att det inte är nödvändigt . Även om kombinationen är inte troligt att skada din motor , måste du välja om det gynnar ditt fordon eller din plånbok . Saker du behöver
STP Oil Treatment
Mobil 1
Funnel
Visa fler instruktioner
1

Byt olja i din bil . Även STP Oil Treatment kan läggas när som helst , är det bäst när de läggs till ett fordon med ren olja .
2

Lägg mängden Mobil 1 till din motor som rekommenderas av din bil tillverkare . Använd tratten för att undvika att spilla olja .
3

Starta bilen och låt den gå på tomgång tills motorn är varm . Använd temperaturmätaren i bilen för att avgöra när bilen är varm .
4

Stäng av bilen . Tillsätt en flaska STP Oil Treatment till oljan om din bil är en sex - eller åtta - cylindrig , eller en halv flaska om din bil har fyra cylindrar . Häll STP på samma ställe som du häller oljan .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132273.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.