Hur Lossa ett för hårt oljefilter

för hårt oljefilter har varit nemesis många hem och professionella mekaniker eftersom bilarna har haft oljefilter. Principen bakom täta oljefiltret är egentligen mycket enkelt. Filtret har en gummipackning på det som tätar mot en bearbetad yta på motorblocket. De behöver bara vara med handkraft. Saker du behöver
Band-typ Oljefilternyckel
Oljefilter tänger
Sandpapper
Single-rakblad
Visa fler instruktioner
1

Skjut skiftnyckel över kroppen av filtret. Skjut upp det så nära basen som möjligt för att hålla från att krossa filtret.
2

Dra handtaget med kontinuerligt tryck. Dra inte på handtaget. Om bandet glider på filtret, linda sandpapper runt filtret under bandet för att ge dig lite mer grepp. Om detta misslyckas, gå vidare till en uppsättning av oljefilter tång. Addera 3

Justera ett par oljefilter tång så att käftarna greppa ordentligt runt kroppen av filtret. Dra tången lugnt och jämnt för att lossa filtret. Om det fortfarande sitter fast, gå vidare till nästa steg.
4

Kör en rakhyvel runt basen av filtret mellan packningen och blocket. Var försiktig så att inte ärret monteringsytan på blocket.
5

Fäst oljefilter tång och försök igen. Om du fick in bakom packningen med rakblad effektivt, bör filtret snurra nu avstängd.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132264.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.