Bil olja Typer

Bil oljan håller dig bilens motor igång smidigt och effektivt - det skär ner på motorslitage och det håller motorn ren. Om bensinen är bilens mat, då oljan är dess blod. Konventionell olja

konventionell olja kommer från råolja och är den billigaste och enklaste av motorolja typer. Och eftersom det har en enklare make up än andra typer av motorolja, bär konventionell olja snabbare än syntetmaterial.
Syntetisk olja

Syntetiska motoroljor, som härrör från polyalfaolefiner, är renare och mer komplexa än konventionell olja - vilket ger dem en högre prislapp. Syntetiska oljor är mer slitstarkt och temperatur tolerant än konventionella oljor.
Syntetisk Blends

Blandningar av konventionella och syntetiska oljan skära ner priset på syntet genom blandning i konventionell olja. Syntetiska blandningar är i grunden konventionella oljor med tillsatser för att öka sin temperatur tolerans och hjälpa dem bränna renare.
Hög körsträcka Oljor

hög körsträcka oljor är syntetiska oljor med två speciella tillsatser som är till nytta för bilar med äldre motorer. En tillsats håller oljan från att brinna om den skulle rymma motorn sigill och annan tillsats hjälper till att försegla långsamma läckor.
Nanolubricants

Nanolubricants kan vara framtiden för syntetisk olja tillsats . De använder principerna för nanoteknik för att skapa små nanopartiklar som sägs minska friktionen, stå upp till enorma mängder tryck och aldrig bära ner. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132250.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.