Hur man byter olja i en Polaris FST

Polaris FST är en skoter modell konstruerad och tillverkad av Polaris Industries företaget. Polaris rekommenderar att byta olja efter körning snöskotern för de första 500 miles, sedan igen var 1500 miles. Detta hjälper motorn smidigt och skyddar mot motorproblem. Lär dig att byta olja i en Polaris FST skoter för att hjälpa dig att få många fler år av glädje av din snöskoter. Saker du behöver
Performance Synthetic 4-taktsolja
Polaris FST oljefilter
Oljetråg
Rag
Visa fler instruktioner
1

Skjut eller skjut snöskoter på en nivå, jämn yta. Kontrollera Polaris snöskoter frontpanel display och se över sina kylvätsketemperaturer. Temperaturen bör vara mellan 145 grader och 160 grader Fahrenheit. Om temperaturen är under 145 grader F, vrid startnyckeln och kör motorn på tomgång tills temperaturen är mellan de två ovan nämnda områdena. Vrid tändningsnyckeln till "OFF" för att stänga av motorn.
2

Öppna den främre huven på Polaris FST snöskoter. Lyft upp och ta bort plasten sidopanelen på vänster sida av motorrummet. Addera 3

Sätt ett spilloljekärl på golvet. Koppla loss slangen oljeretur, en gummislang ansluten till plasten oljetanken. Placera änden av slangen i dräneringstråget att låta den gamla oljan rinna ut. Det kan ta upp till 30 minuter för all olja rinna.
4

Byt oljefiltret väntan på oljan rinna. Ta bort oljefiltret locket, som finns på vänster sida av motorrummet, och dra ut oljefiltret. Sätt in ett nytt oljefilter och vrid oljefilter locket för att dra åt den.
5

Anslut slangen oljeretur och ta bort oljestickan från oljetanken. Torka av oljestickan med en ren trasa. Häll två liter motorolja i oljetanken och mätstickan tillbaka till tanken. Vrid snöskoterns tändningsnyckel och köra Polaris FTS skoter motor på tomgång i fem minuter för att bringa temperaturen tillbaka mellan 145 grader och 160 grader F.
6

Stäng av motorn. Ta ur oljestickan och titta på oljenivå genom att kontrollera oljan märken på pinnen mot pinnen är graverad nivåmätning. Lägg mer olja i tanken tills oljenivån stämmer oljestickan rekommenderade märkning.
7

Placera plast panelen tillbaka över motorrummet. Tryck ner för att låsa på plats. Stäng Polaris snöskoter huva. Återuppta användning av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132240.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.