Hur får man det bästa priset på en Oljebyte

Många människor kommer att säga att det billigaste sättet att byta olja är att göra det själv. Även om detta är sant, har vissa människor inte en plats att göra det själva eller är fysiskt oförmögen. Här är hur man får en bra affär på din nästa oljebyte tjänsten: Instruktioner
1

Börja med att kontrollera tidningen eller direktreklam kuponger - en hel del bensinstationer och snabba bolag glidmedel aktivt marknadsföring till kunder.
2

Nästa, börja göra några telefonsamtal till andra centra oljebyte. Till exempel, om du har en kupong för Jeffs Quick Lube som normalt avgifter $ 31,99 för en motorolja tjänsten, och du har en $ 7 rabattkupong, säg det till George Oil Stop när du ringer om deras prissättning. Det lönar sig att pruta! . I den nuvarande ekonomin, företagen är ofta villiga att slå eller matcha konkurrenternas prissättning för att stanna kvar i verksamheten
3

Också, när du ringer runt, be om eventuella unadvertised specials - de flesta platser har dem. Jag gick bara till Wal * Mart häromdagen för min oljebyte, och de hade en för $ 30 anges som det lägsta priset på sin lista. Sedan, längst ner på skylten i minsta skriftligen möjligt, sade att det fanns en tjänst för $ 25 om du gick med på att använda Wal * Mart varumärke olja. Olja är olja, och $ 5 är en stor besparing!
4

Kom ihåg att använda alla dina möjliga vägar när man försöker hitta en bra affär. En hel del platser som är garage för alla typer av bilreparationer gör också oljebyten. Mamma-och-pop typ platser är särskilt benägna att göra ett avtal med dig för att hålla sin verksamhet flytande i en skakig ekonomi.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132233.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.