Hur byta olja på en 220 Kawasaki Bayou

Kawasaki Bayou 220 är en av de minsta motorer byggda av Kawasaki, och det finns bara i 2WD. The Bayou 220 är en av de bäst säljande ATV genom tiderna, eftersom det är billigt och lätt att använda. Byta olja själv kommer att spara pengar. Saker du behöver
olja
oljefilter
olja dropptråg
hylsnyckel
avtappningsplugg
tratt
Visa fler instruktioner
1

Köp olja och oljefilter. The Bayou 220 tar 2 liter 10W30 olja, och en FRAM CH6070 oljefilter som kommer med en o-ring. Om du köper ett filter utan en o-ring måste du köpa en från Kawasaki.
2

Sätt pannan oljan droppa under avtappningspluggen skruva av pluggen. Låt oljan rinna i ca 5 minuter. Byt avtappningspluggen när oljan är klar dränering. Du måste använda en ny avtappningsplugg eller oljan kommer att läcka.
3

Ta bort locket som täcker oljefiltret sedan bort oljefiltret. Filtret sitter på den främre högra sidan av motorn. Du kommer att se ett lock med två skruvar. Lossa skruvarna sedan tar bort locket och dra ut filtret. Drop in det nya filtret med den nya O-ringen. Skruva fast bultarna igen oljefiltret locket.
4

Skruva av oljepåfyllningslocket. Sätt en tratt i hålet och häll 2 liter olja i tratten. Skruva på locket igen när du är klar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132190.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.