Hur man installerar Wiperskär på en 2004 Toyota Sienna

Toyota utrustat sina 2004 Sienna lastbilsmodeller med främre och bakre ledade vindrutan församlingar torkarblad. De ledade fingrar på torkarbladen håller wiperskär - vilka är de gummiblad - samtidigt som trycket från torkararmarna att uppfylla de wiperskär till krökning av vindrutan. Med tiden gummiinlägg försämras vid exponering för väder och vind och inte längre effektivt rengör vindrutan. Byt skären med Toyota eller eftermarknadsprodukter. Saker du behöver equipment shop trasor
Visa fler instruktioner
1

Vrid tändningsnyckeln till läge "ON". Slå på torkarna. Vrid tändningsnyckeln till "Off" när torkarbladen är i en position på vindrutan som du kan nå dem.
2

Lyft torkararmarna tills de låses i uppfällt läge. Rotera torkarbladet aggregatet 60 grader till torkararmen tills klingan lossnar från armen. Dra klingan från armen.
3

Linda en trasa runt slutet av varje torkararmen och försiktigt sänka armarna tills trasan i kontakt med vindrutan.
4 < p> tag gummiproppen på slutet av bredfasskär samtidigt stadigt håller torkarbladet. Tryck bredfasskär försiktigt mot torkarbladet att införa en kurva till insatsen, dra ut insatsen ur änden av bladet.
5

Ta bort metallplattor uppbackning från de gamla wiperskär. Montera fästplattorna i spåren av de nya wiperskär med plattorna orienterade att införa en konkav form på bladet kanten av den nya insatsen.
6

Montera nya insatsen till slutet av torkare blad. Se till att fästplattorna engagera sig i var och en av de ledade fingrar.
7

Lyft torkararmen och ta bort trasan. Håll enheten torkarbladet 60 grader mot torkararmen och tryck den på plats. Sänk bladet på glaset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/132161.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.