Hur man hittar en 1998 Eclipse Number Head Medverkande

1998 års Mitsubishi Eclipse kom i sex versioner: Eclipse GS, GS-T, GSX AWD, RS, Eclipse Spyder GS och Spyder GS-T. Dessa sex versioner av '98 Eclipse är utrustade med en av tre motorer, alla används uteslutande i Eclipse. Ingen av dem har en gjutning antal som de gjutning numren på topplocken gjorts av de tre stora biltillverkare. I själva verket är Eclipse den enda Mitsubishi i 1998 års modell som har ett antal av något slag på huvudet. Saker du behöver
Ficklampa
Visa fler instruktioner
1

lokalisera fordonet plattan identifieringsnummer, med sin 17-nummer VIN stämplat på det, synligt genom vindrutan, ovanpå instrumentbrädan.
2

Inspektera registreringsskylt och räkna till den position som är åtta siffror från vänster. Du kommer att se ett brev. Det kommer att bli ett "Y", en "F" eller en "G." Addera 3

Använd följande information för att förstå bokstäverna på nummerplåten. Den "Y" är det 420A 2,0 liters DOHC multiport bränsleinsprutning motor. "F" är den turboladdade 4G63 2,0 liter och "G" är den 4G64 2,4 liters multiport bränsleinsprutning motor.
4

Dra huvfäste, öppna huven och stötta huven öppen med huven prop.
5

Flytta till sidan av motorrummet, där du kan se baksidan av huvudet, närmast brandväggen.
6

Slå på ficklampa. Lean in i motorrummet.
7

Inspektera den bakre ytan av huvudet. Där hittar du "20A", "G63" eller "G64" stämplat i huvudet, om det är en OEM huvud.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/132158.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.