Vilken storlek torkarblad Montera en 2006 Stratus?

Dodge introducerade Stratus, en medelstora bil att bolagets Spirit modellen ersattes år 1995. Ursprungligen erbjuds i en sedanmodell och senare sällskap av en coupe, säkrade Stratus en framträdande plats i Dodge är tack fordon linje till dess gott inre rum och upplevda värde. År 2006, det sista årsmodell av Stratus var coupe sjunkit från linjen. Hitta torkarblad för en 2006 Dodge Stratus är en lätt uppgift, eftersom en storlek passar passagerare och förare vindrutetorkarna sida på alla modeller. Wiper Specifikationer

2006 Stratus, som kom i SXT och R /T Trims, kom standard med automatisk intervall vindrutetorkare. Ingen bakrutetorkare var närvarande på fordonet, vilket innebär att endast två torkarblad krävs för utbyte. Byt knivar Vindrutetorkare varje vintersäsong för att garantera säkerhet och synlighet under stormar. Kontrollera regelbundet vindrutan skick torkarblad hela vintern för att säkerställa att de kommer att rensa vindrutan effektivt när det behövs.
Förarsidan

förarsidan vindrutetorkare för 2006 Stratus sedan tar en 22-tums blad. Under de senaste årsmodellerna, använde Stratus Coupe 24-tums drivenhet blad side torkarblad. Med coupe tappas i 2006 års modell, är bara en 22-tums blad används på sedan. Eftersom varje vindrutan blad är samma, det spelar ingen roll på vilken sida bladen är installerade.
Passagerarsidan

En 22-tums blad passar också på passagerarsidan av 2006 Stratus sedan, ytterligare lättnader ersättning processen. Stratus Coupe år tidigare presenterade 21-tums blad på passagerarsidan, men 2006 sedanmodell använder 22-tums vindrutetorkarna. Följ instruktionerna på förpackningen för byte av vindrutan blad. Om det behövs, byta ut hårdvara på samma gång.
Varumärken

Flera märken erbjuder 22-tums blad Vindrutetorkare kompatibel med 2006 Dodge Stratus. Trico Tech, PIAA, Valeo, AC Delco, Bosch, Anco, Denso och Motorcraft alla erbjuder torkarblad som passar på 2006 modeller Stratus Sedan. Tillverkade knivar finns i flera olika stilar och typer, med några som kostar mer än andra. Välj typ av torkarblad som levererar den prestanda som krävs för regionens väder, eftersom vintern varierar över hela USA.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/132114.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.