Installation av en Tiger T-9AC £ 9000 Lift

En Tiger T-9AC två post hiss används för att höja bilar från marken så att du kan arbeta på botten av fordonet. Detta lyft har en maximal lastkapacitet på 9000 pounds, men installationen för alla två-stolpen Tiger hissen är densamma. Du kommer att behöva någon kunskap om mekanik och hydraulik för att montera denna typ av bil lyft. Installationen också kommer att ta två personer, så får en vän som hjälper dig. Om du bor på det, kan du och din hjälpare slutföra installationen på en dag. Saker du behöver | 12-fots måttband
Krita
Borrhammare
3/4-tums betong borr
Vise grepp
Ratchet och Hylsnyckelsats
Wrench ställa
Gummiklubba
Piece of wood
4-fots nivå
Shims
12 liter icke-diskmedel hydraulolja
Visa fler instruktioner
1

Avlasta Tiger T-9AC 9.000 kit lb lyften och placera den i närheten av installationsplatsen. Ta sjöfarten band och förpackningsmaterial från satsen. Koppla loss packning fästen och bultar som håller kolumnerna tillsammans. Lägga bultarna i närheten, eftersom de används i monteringen.
2

Mät placeringen av aggregatet kolumnen med ett måttband för att bestämma nödvändigt. Mät en total bredd av 132 inches och en total höjd på 142 inches. En mätning av 92 inches måste tas för att fastställa drive-through clearance, vilket krävs. Markera alla dessa mätningar med en krita linje. Mät 13 inches från den totala bredden linjer på båda sidor. Markera en annan krita linje som löper parallellt med den totala bredden linjer, vilket ger dig den inre bredd mellan kolumner.
3

Center kolumnerna på ömse sidor och längs drive-through avslut. Passa in insidan av basplattorna med insidan krita linje. Borra genom bottenplattorna hjälp av konkreta slagborr och 3/4-tums bit. Flytta borren upp och ner ibland för att ta bort betong rester och minska risken för bindning. Borra hålet djup samma längd som ankarbultarna och hålla den vinkelräta slagborr till golvet.
4

in en platt bricka och mutter på änden av förankringsbulten montering. Dra åt muttern tills den är jäms med änden av bulten. Knacka ankarbultarna på plats med en gummiklubba och en träbit så att du inte skadar gängorna på bultarna. Sitt en 4-fots nivå vid sidan av kolonnen och se till sida-till-sida och front-to-back förbli nivå som du drar den första förankringsbulten. Installera shims nära varje ankarhålet att jämna kolumnerna, och installera en ankarbult i taget. Bolt överliggande balkenheten innan borrning hål för det motsatta kolumnen.
5

Bolt på utjämnande kablage och ställa vagnarna på den första säkerhetsspärren engagemang. Mät höjden på varje vagn för att se båda är belägna på samma höjd på pelarna.
6

Sätt cylindrarna genom att placera en cylinder i varje vagn. Skjut cylindern hela vägen ner genom toppen av cylindern mount belägen vid varje kolumn bas. Dra förmonterad blad kedjan upp och över kedjan skiva ovanpå cylindrarna.
7

Montera hydraulslangarna enligt installationsanvisningarna. Montera kraftenheten på kolonnen. Ta luftningspluggen från maskinen och fyll hydraultanken med 12 liter hydraulolja. Kör 220-volts enfas stickpropp kraftenhet till en 220-volts uttag som är anslutet till en 30-amp brytare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/132107.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.