Återställa en Hay Baler

Återställa en hö balpress kan spara en betydande summa pengar jämfört med att köpa en ny balpress. Jordbrukarna använder hö balpressar till kompakt hö att de har rakade in en rad för enklare förvaring. Du bör köpa en skadad hö balpress som endast kräver frame reparation, målning, och några mindre komponenter. Om mer komplexa komponenter inte fungerar, kommer du att tillbringa en hel del tid och pengar jaga avvecklade delar. Saker du behöver
Reservdelar
Emalj sprej metallfärg
skärverktyg
Welder
Ström sander
Lack primer
Painters tape
Visa mer Instruktioner
1

bort skadade eller saknade balpress pinnar eller tänder och ersätta dem med nya genom att vrida de nya ändarna genom pressens hjulet eller svetsa dem till hjulet. Dessa komponenter kratta hö i komprimator. Saknade pinnar och tänder kommer att lägga belastning på befintliga pinnar, orsakar ytterligare brott.
2

Öppna skalet av pressen att avgöra skador på kritiska komponenter, såsom pressens hjulet, tryckkammare och kolv, samt ersätta dem. Om du inte är bekant med traktor, anlita en professionell för att felsöka komponenter i pressen.
3

Byt alla remmar i pressen. Medan du kan kontrollera varje bälte individuellt för skador, behöver du vanligtvis att ersätta de flesta av banden i en äldre balpress grund av användning, väder och ålder. Ett bälte som snaps kan orsaka skador på pressens hjul och andra komponenter.
4

Inspektera ram pressen för rostskador. Använd en elektrisk slipmaskin för att avlägsna rost fläckar och färgrester. Använd svetsutrustning för att fylla små hål med en sträng av smält tråd. För ett större hål, skär en bit plåt något större än hålet, och svetsa den på plats.
5

Prime ramen för pressen genom att spraya ner det med ett lack-baserad spray på primer. Sedan tar burkar av en yttre lackfärg, och spraya ett jämnt lager av finish på pressens ram. Använd målare tejp för att skydda områden från färg om du tänker måla två eller flera färger på pressen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/132050.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.