Så här förnyar ett passerat Vehicle License i Washington State

En del av dina avgifter Vehicle Licensing i Washington state hjälpa staten att behålla och utöka statliga vägar. En registreringsskylt fliken är bevis du har betalat din avgift. Men om du glömmer, kan det bli ett dyrt misstag. Staten kommer att ge dig 12 månader efter utgången att förnya dina flikar statlig licens utan straff, men polisen kommer inte att vara så generösa. Om du stoppas av polisen i Washington för att inte förnya licensen flikar, förväntar böter på minst $ 124. Undvik eventuella komplikationer genom att betala för nya flikar på nätet eller i en statlig licensiering avdelning kontor. Saker du behöver
registreringsnumret
Fordonets identifieringsmärkning (VIN) katalog Körkort
Utsläpp provningsrapport, om det krävs av ditt län
Visa fler instruktioner

1

Gå till Washington State Department of Licensing webbplats (dol.wa.gov) och klicka på "Förnya ditt fordon Tabs" avsnittet.
2

avslöja information om fordonet och dig själv när du blir tillfrågad. Ge din nuvarande adress, körkort nummer, fordonets registreringsnummer och de fyra sista siffrorna i chassinumret, eller VIN, när du blir tillfrågad. Ha dina utsläpp testar rapport tillgänglig, liksom. Betala avgiften på nätet med ett giltigt kreditkort.
3

Gå till en Washington staten licensiering kontor för att förnya bilens licens om du föredrar att betala personligen. Ta med dig alla handlingar som behövs för att visa legitimation och bevis på bilägandet. Också ge dina utsläpp testar rapporten om du behöver en.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/132045.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.