Hur man använder JB-80 på Car Struts

Varje gång bilen går över ett gupp eller andra oegentligheter i vägen, är det stagen som absorberar stötar och gör för en bekväm åktur. Struts består av fjädrarna, Fjädersäte, lager, knogar och viktigast här, stötdämpare. Stötdämpare används för att dämpa rörelsen som skapas av de rörliga fjädrar och kräver smörjning för fullgod funktion. Om du har märkt buller från dina stöttor, skaffa dig en burk JB-80 och åtgärda problemet själv. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Verktyg för att ta bort staget
Rags
JB-80
Visa fler instruktioner
1 < p> Parkera bilen på en plan och jämn yta, lägg i växeln eller park, handbromsen, och jack upp bilen på rätt sida för att lyfta motsvarande hjulet från marken. Placera en pallbock under bilen för att stödja vikten innan du tar bort domkraften. Var säker på att använda rätt stöttning och fläckar stödåtgärder som anges i bruksanvisningen för bilen.
2

Ta av hjulet och ställ åt sidan. Identifiera de monteringsmuttrarna som håller staget på plats, och ta bort dem. Lossa och ta bort stagenheten
3

Lossa och ta bort muttrarna i vardera änden av stagenheten,. Dra dämparen kolven från röret genom att dra endera änden av enheten borta från varandra.
4

Rengör all fett från kolven samt röret det togs bort från att använda några rena trasor. Se till allt skräp och andra föroreningar inuti röret och på kolven avlägsnas.
5

Spray alla inre ytor med JB-80 sprej smörjmedel liksom de inre ytorna av röret.

6

ihop staget i motsatt ordning för hur du isär det. Sedan byter hjulet. Placera golvet jack under fordonet, Jack upp, ta bort stödbenet, och sänk sedan och ta bort domkraften.
7

Upprepa alla steg med det andra hjulet som krävs.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/132038.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.