Återskapa en ATV Förgasare

Din ATV motor kräver en exakt blandning av luft och bränsle för att fungera effektivt. Det är förgasaren uppgift att ge denna blandning till cylindrarna för förbränning. Som en förgasare åldrar de inre delarna blir slitna och smutsiga. Dess gummi tätningar och packningar även ålder och kan läcka bränsle in i motorrummet. Om din ATV har en dålig tomgång, eller är pluggar påväxt, kan det vara dags att bygga om förgasaren. Saker du behöver
Rags
mutterdragare
nycklar sexkantshuvud
Kamera
Förgasare ombyggnadssats
Förgasare
renare
Visa fler instruktioner
1

Hitta en arbetsbänk som är i ett väl ventilerat utrymme. När återuppbygga en förgasare, är en liten mängd bränsle bunden att spilla. Med gamla trasor i närheten kan hjälpa till att minimera röran.
2

Ta isär förgasaren med skiftnycklar och insexnycklar huvudet. Lägg ut varje komponent på bordet på ett sätt som gör det lätt att sätta ihop. Ta bilder av demonteringen procedurer kan hjälpa till med monteringen processen.
3

Ändra de gamla delarna i förgasaren med de nya matchande delar från förgasaren satsen. De flesta kit är generiska och du kan få extra delar som du inte behöver.
4

Rengör varje del av förgasaren genom besprutning med förgasare renare och torka av den med rena trasor. Flottören skål kräver extra uppmärksamhet eftersom det är oftast mycket smutsiga.
5

Byt original o-ringar och tätningar med de nya från satsen. Dra dem ur sina tider med händerna och skjut de nya igen Var försiktig när du sätter i nya ringar, så att du inte skadar dem.
6

ihop förgasaren, vända på processen används för att ta isär den. Se de bilder som tagits om du glömmer hur något går tillbaka tillsammans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131976.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.