Hur Ren Remus kolfiber

Remus avgasrör tillverkade av kolfiber polish väl med grundläggande rengöringsprodukter. Samtidigt är städning jobb försvåras beroende på graden av grime. Ridning en motorcykel med en kolfiber avgasröret kan se trevligt på början. Låt babyn att värma upp och en touch av en gummistövel eller PVC regnställ kan resultera i att materialet smälter rätt till röret. Vara redo att rulla upp ärmarna och städa i ett väl ventilerat område för att säkerställa en framgångsrik polish. Saker du behöver
Arbetshandskar
Dammask
Skyddsglasögon
Remus rengöring instruktioner
Syra-baserade Chrome Cleaner Review Ren aceton
ren trasa
Kiwi sko- Polerborste
Visa fler instruktioner
1

Skjut på arbetshandskar, en ansiktsmask och skyddsglasögon för att skydda hud och ögon. Följ alla Remus rengöring instruktioner som du framsteg med polering.
2

Ta bort alla hårda grime. Fukta en ren trasa med ren aceton vätska. Skrubba krom fiber bordläggningen med fast, back-och-tillbaka rörelser. Gnid fast i cirklar också. Skrubba smutsiga ytan med en ren Kiwi skokräm borste för extra borttagning åtgärder. Rub tills smuts avlägsnas. Aceton äter bort syntetiska fibrer och plaster som bränns in i krom.
3

Spraya krom med en syra-baserad krom renare. Mätta krom med dammsugaren. Polera krom med en ren, mjuk trasa. Undvik dämpande målade ytor med rengöringsmedel för att förhindra att färgen erosion. Inhandla aceton och syra-baserade rengöringsmedel krom på din lokala auto eller hem leverans butik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131943.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.