Anvisningar för en Hide-A-Way Strobe

En Hide-A-Way strobe är en specialiserad belysning installerad i ett fordon befintliga huvud eller bakljus bostäder att erbjuda ett alternativ för att utnyttja en blinkande strobe ljus vid körning. Designad för att komplettera viktigaste varningslampor, är strobe system som vanligen används av poliser och räddningspersonal att röra sig tryggt genom trafik när du svarar på ett nödanrop. Det finns flera företag som tillverkar Hide-A-Way utlöses och belysningssystem kan hittas på lokala butiker auto utbudet. Saker du behöver
hål borra
såg
Silikon
Visa fler instruktioner
1

Ta bort locket reflektoranordningen från fordonets strålkastarhuset var du vill att placera strobe, efter fordonstillverkarens anvisningar. Välj en plan yta på baksidan eller undersidan av huset som ligger nära centrum av reflektorn och använda en 1-tums hål för att såga ett frigående hål för blixtljus. Använd den medföljande packningen som mall och borra två hål för skruvarna.
2

Placera den medföljande huvudet blixtljus på strobe röret montering och vrid medsols tills det tar stopp. Thread ledningarna strömförsörjning genom hålet och fäst aggregatet röret till genomföringen med hjälp av de medföljande skruvarna, placera sedan en sträng silikon tätning runt genomföringen.
3

Dra tre ledarkabel till den tidigare installerade strömförsörjningssystem och ansluta, vilket 3 inches av slack på lamphuvudet. Sätt sedan i de medföljande 3-amp uttag i sockelhuset på huvudet och strömförsörjning ändarna av kabeln, falsning för nr 8 ringkabelsko till skölden tråd och fästa till fordonets chassi för att ge jordning.
4

tillbaka locket reflektoranordningen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131935.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.