Hur Pinstripe en husbil

Jazz upp grå och slitna utsidan av din RV med en personlig mönster. Anpassa utvändiga paneler av din husbil är en dyr övning om du använder ett garage för att göra det åt dig, men du kan göra det själv. Förutsatt att du har tålamod och tid, kan du ansöka självhäftande vinyl remsor längs fordonets längd för att skapa ett kritstreck design. Reflekterande, färgad och glöd-i-mörka plasten är tillgängliga. Saker du behöver
varmt såpvatten
Skrubbermetoder Svampar pensel
Duk
tjäravlägsnande lösningsmedel
Måttband
Maskeringstejp
Självhäftande vinyl pinstripe

Visa fler instruktioner
1

Rengör utsidan av din husbil grundligt. Använd varmt tvålvatten, en skurborste, svamp och trasa för att få bort all lera, smuts och fett som byggs upp på ytan. Applicera en tjäravlägsnande lösningsmedel när du har tvättat den med vatten för att ta bort smutsen du inte kan se så lätt.
2

Tvätta händerna. Olja och andra rester från tvätt av husbil - eller äta en smörgås - kanske har överfört till din hud. Om dessa får på kritstreck, kommer det inte binder till kroppen av husbil. Addera 3

Arbete i sektioner vid tillämpning av pinstripes. Först, markera de 10 par punkter där varje kritstreck startar och slutar med en liten fyrkant av maskeringstejp. Använd måttband för att mäta höjden på varje markering från marken så att ränderna är nivån. Kontrollera också visuellt att kritstreck linjen är i nivå med den övre kanten av fönstret, nedersta raden i en dörr eller kanten av glasfiber.
4

Space pinstripes ca 1 cm mellanrum. Någon närmare än detta, och det kan ta alldeles för lång tid att tillämpa alla pinstripes. Dessutom vill du kunna se färgen på husbilen mellan varje rand.
5

börja tillämpa kritstreck över längden på husbilen. Peel tillbaka ca 1 tum av underlag från kritstreck lim, och placera den strax bortom startpunkten för linjen. Stick ner den. Gnugga ordentligt med fingret för att bli av med eventuella luftbubblor.
6

Be en medhjälpare att hålla den andra änden av kritstreck vid slutpunkten. Håll den löst mot husbilen för att kontrollera att det är nivå och i rätt position.
7

Dra av resten av självhäftande baksida, när du använder fingret för att trycka ner de kritstreck. Arbetet längs remsan tills du når slutpunkten. Se till figuranten drar den kritstreck spända för att hålla den rak.
8

Upprepa steg fem, sex och sju i ordningsföljd tills den första delen av din pinstripe är klar. Sedan starta processen för nästa avsnitt. Arbeta metodiskt tills hela husbilen är täckt i en jazzig kritstreck mönster.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131916.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.