Twist-Lock Installation

Twist Lock är en broms låssystem tillverkas av Mico. Företaget grundades 1946 och är nu baserad i North Mankato, Minnesota, med fabriker i Ontario, Kalifornien, Worcestershire, England, och Sonora, Mexiko. Det har blivit en global leverantör av hydrauliska och elektrohydrauliska komponenter samt fordons bromssystem. The Twist Lock bromssystemet har en roterande åtgärd handtag och ett lågt tryck varning switch. Regelbunden skötsel och inspektion av Twist Lock bromssystemet kan hjälpa till att optimera dess fortsatta utveckling. Saker du behöver
Körnare borrverktyg hotell med 17/64-inch borr
skiftnyckeln
15/16-inch öppen nyckel
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Passa fästet med önskad byggform på instrumentbrädan i bilen. Markera den undre streck läppen med en körnare verktyg. Använd en borr för att borra två 17/64-inch hål i de utsedda fästena. Montera konsolen med skruvar, muttrar och låsbrickor följer med Twist Lock-systemet. Dra åt muttrarna tätt med en skiftnyckel.
2

Separat montering twist handtaget från kroppen, men lämna mutter och låsbricka på gängorna. Skruva fast låsmuttern så nära kroppen som möjligt. Se till att brickan är utombordare av muttern, inte mellan muttern och kroppen. Sätt i kroppen på den tidigare installerade fästet. Slip instrumentbrädan plattan över kroppen.
3

Se fliken på instrumentbrädan plattan passar in i hålet på kamblocket. Skjut montering twist handtaget på instrumentbrädan plattan och i monteringsfästet. Dra åt församlingen twist handtaget tills den är ordentligt spola med streck plattan.
4

Dra åt låsmuttern med en 15/16-inch öppen nyckel. Sätt luftningsskruven i den övre mest porten av kroppen. Dra de avluftningsskruvarna till 15 till 25 pounds per fot. Montera röret muttern på bromsledningen montering. Dra åt kopplingarna med en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131914.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.