Felsökning av en Robinair 34700Z

Den Robinair 34700Z är ett fordonsindustrin luftkonditionering tjänsten maskin. Denna maskin rengör, fyller och underhåller fordonsindustrin luftkonditioneringssystem. Robinair grundades 1956 och är en tillverkare av VVS-R (värme, ventilation, luftkonditionering och kylning) samt mobila produkter för jordbruks-, bygg-och fordonsindustrin marknader. Robinair, med bas i Owatonna, Minnesota, säljer produkter över hela världen via grossister och fordonsindustrin distributörer. Regelbunden skötsel och inspektion av Robinair 34700Z kan hjälpa till att optimera dess fortsatta utveckling. Instruktioner
1

Inspektera strömsladden för slitage eller skador om enheten fungerar intermittent eller inte alls. En sliten eller skadad nätsladd kan utgöra en elektrisk brandrisk och kan hindra maskinens prestanda. Kontakta tillverkaren för en ersättare nätsladden.
2

Byt filtertorken om enheten blir alltmer ineffektiv på att ta bort fukt och föroreningar från en bil s köldmedium. Tillverkaren rekommenderar att ändra filtertorken var 150 kg. av återvunnet köldmedium. Leta reda på kontrollpanelen på maskinens framsida. Tryck på "Menu"-knappen. Tryck på uppåt-eller nedåtpilen för att bläddra genom menyn och välj "Byt filter." Tryck på "Start /Ja"-knappen. Maskinen kommer att börja rensa filtret. När clearing är klar, kommer panelen visar "stäng av enheten och byt filter." Stäng av enheten och koppla bort den från strömkällan. Öppna panelen enhet tjänsten, som ligger på sin sida, och ta bort det gamla filtret. Ersätt med ett nytt filter. Tillverkaren rekommenderar att man använder en Robinair filter (för Robinair # 34724) för att optimera fortsatta utveckling.
3

Ändra vacuum-pump olja om enheten sugeffekten minskar. En olja brist kan hämma vakuumprestanda. Tillverkaren rekommenderar att byta olja efter 10 timmars drift. Tryck på "Menu"-knappen. Tryck på uppåt-eller nedåtpilen för att välja "Change Oil vakuumpump," tryck sedan på "Start /Ja" för att börja. Vakuumpumpen kommer att behandla i ungefär två minuter, avger ett hörbart ljud. När pumpen är klar bearbetning, kommer bullret upphör. Öppna panelen enhet tjänsten, som ligger på sin sida, och ta bort plastpluggen på oljehamnen i pumpen. Ta av locket olja avloppet och låt pumpen rinna in i en engångsbehållare. När oljan är klar dränering, skruva tillbaka oljan rinna locket på plats. Häll 6 uns av vacuum-pump olja i påfyllningsporten. Tryck på "Start /Ja"-knappen. Eftersom pumpen är bearbetning, tillsätt långsamt mer olja tills nivån stiger till mitten av behållaren. Tryck på "Stop /No" knappen. Sätt tillbaka plastpluggen på påfyllningsporten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131902.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.