Hur Fäst PTO Implements på traktorer

En PTO redskapet är någon traktor redskap som har en kraftöverföringsaxel. Kraftuttaget på traktorn vänder den huvudsakliga kraftuttaget, som då blir kraftuttaget på traktorn redskapet, orsakar det att fungera. PTO axlar kan hittas på roterande kutter redskap, post-hole-digger redskap, gräsklippare finish och andra typer av redskap. Anslut traktorn till redskapet ordentligt för att förhindra att axeln kopplas från traktorn när den är i drift. Saker du behöver
Stoppklossar
Gummiklubba
Visa fler instruktioner
1

Tillbaka traktorn upp till framsidan av redskapet och stänga av motorn med överföringen i första växeln.
2

Placera stoppklossar i fronten och på baksidan av båda bakhjulen.
3

Anslut den nedre två swing -armar och övre krängningshämmaren av traktorer trepunktsfäste av redskapen trepunktsfäste stift. Använd en gummiklubba om det behövs för att utnyttja de svängbara armar och krängningshämmaren på implementerar trepunktsfäste stift.
4

Skjut den främre delen av redskap drivaxeln på traktorer kraftöverföringsaxeln tills det låser sig på plats. Använd eventuella låspinnar eller riggbultens att säkra drivaxeln till traktorer kraftuttaget.
5

Anslut den bakre änden av drivaxeln till redskap kraftöverföringsaxeln tills den låses på plats. Använd eventuella låspinnar eller riggbultens att säkra änden av drivaxeln till redskap kraftuttaget.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131841.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.