Hur man tar bort M3 E46 Side Grillar

M3 är en av de mest välkända prestanda bilar att komma ut av BMW: s Motorsport division. Den första generationen M3 baserades på E30 generationen 3-serie och infördes 1985. Den E30 M3 ersattes med E36, vilket i sin tur ersattes av E46 M3. Den E46 M3 baserades på 3-serien, men presenterade utsvängda fendrar och andra förändringar som skiljer det. Det innehöll också aggressiva utseende grillar i framskärmarna bara förbi hjulen. Dessa är lätta att ta bort och ersätta. Saker du behöver
kreditkort eller liknande plast enhet
Luddfri trasor
bilhandlare lösning
Visa fler instruktioner
1

Torka av grillen och det omgivande området ner med en bilhandlare lösning och en ren, torr trasa. Detta minimerar risken för repor färgen eller grillen under borttagningen.
2

Placera händerna på vardera änden av den övre lamellen på grillen. Tryck försiktigt på lamellen tills flikarna på baksidan av grillen frisättning från stänkskärmen. Rock grillen fram och tillbaka och försiktigt dra tillbaka den från stänkskärmen. Addera 3

Skjut ett kreditkort mellan grillen fliken och fender att hålla fliken från popping tillbaka till fender om grillen är svårt att ta bort. Vissa grillar kommer att dyka rätt ut utan alltför stor ansträngning, men vissa kan vara mer envis.
4

Lämna kredit bil på plats medan du arbetar grillen ute. Om det behövs, skjut annan kredit bil mellan motsatta fliken och fender samt.
5

Loop en luddfri trasa runt en av spjälorna och sedan dra trasan försiktigt för att ta bort grillen om det Det kommer inte ut när du drar på det med händerna. Grillen är utformad för att enkelt poppa ut när flikarna frisättning från stänkskärmen och inte hålls på plats med några skruvar eller bultar.
6

Installera gamla grillen eller ett nytt, ersättande grill genom foder grilla upp med öppningen och sedan trycka den försiktigt på plats tills den är ordentligt installerad.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131826.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.