Vad Är Automobile broms rotorer ?

Bromsarna på en bil är en viktig aspekt av dess prestanda och säkerhet och se till att bilen stannar snabbt när det behövs . Moderna bilar är utrustade med skivbromssystem , som använder flera olika komponenter , varav en är rotorn . Kontrollera bromsarna på en bil regelbundet och byt ut dem vid behov . Gör det till en vana att inspektera rotorns tjocklek då de fyller en broms jobb . Broms rotorer

bromsrotorn är den stora , runda, tjock plåt på bromssystemet . Rotorn fäster till navet av fordonet, vilket också fäster till hjulet . Bromsoket monteras på rotorn och griper den när bromsarna används . När bilens föraren trycker på bromspedalen , bromsvätska i det hydrauliska bromssystemet bringar bromsok kolvarna att pressa mot bromsbeläggen på båda sidor om rotorn , bromsa rotorns snurra till ett stopp.
rotor Underhåll

broms rotorer , som bromsbelägg , är förbrukningsvaror på en bil och behöver bytas med jämna mellanrum . Hur länge rotorer sista beror på flera faktorer . Aggressivt drivna bilar eller bilar som drivs främst i stop and go trafik , behöver bromsar och rotorer bytas ut regelbundet , förmodligen mer än normalt . Rotorer allmänhet sista 30.000 miles eller mer innan de behöver bytas ut med nya rotorer . Priset på rotorer från så lite som $ 100 för ett par till flera hundra dollar eller mer, beroende på vilken typ av bil de passar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131796.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.