Rain-X Avstånd

Rain-X är en typ av vindrutetorkare. Alla torkare kan lida skada över konstant användning och måste ersättas. Bladet kan bli sliten och inte torka bort vattnet när det regnar, vilket är en säkerhetsrisk. Byta en Rain-X blade vindrutetorkare är en lätt uppgift för någon bil ägare. Den viktigaste delen är att hitta den rätta storleken bladet att matcha en installerad på din bil. Saker du behöver
Rain-X vindrutan torkarblad
Visa fler instruktioner
1

Vrid tändningen till "tillbehör" slå på dina blad Vindrutetorkare och stänga tändningen när bladen är i mitten av cykeln. Lyft torkararmen bort från vindrutan för hand, trycker du på fliken på undersidan av bladet vid kopplingsklämman och dra bort torkarbladet.
2

Matcha torkarbladet upp med rätt ersättning vid en lokal auto leverans butik. Slå på motorn, aktivera torkarna, sänka dem till deras viloläge. Stäng av torkare kontroll och motorn.
3

Ta bort plasthöljet från det nya torkarbladet och skjut J-krok i slutet av torkarbladet i kontakten på vindrutetorkare. Vänd kontakten lätt för hand och vrid det tills du hör ett klick som betyder bladet låses på plats.
4

Vrid torkarbladet något och se till att installationen är säker. Vila torkarbladet på vindrutan. Upprepa processen för den andra torkarbladet. Slå på motorn och torkar kontroll, och aktivera spolarvätska vindrutetorkare Squirter vindrutan för att testa deras verksamhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131779.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.