Seat Removal i en Honda Shadow VLX

Förutom att göra tillförlitliga bilar är Honda också en tillverkare av ett brett utbud av motorcyklar, som producerar allt från sport cyklar till kryssare. The Shadow VLX är en av en senare, och är en stor cykel för cruising och touring. Den VLX är inte den snabbaste sak på två hjul, men det är kraftfull och smidig. Om ägaren till en VLX någonsin behöva ta bort sin cykel förarstol, kan han göra det med en lång insexnyckel på några minuter. Nödvändiga verktyg

bort sitsen på en Shadow VLX är en mycket enkel procedur. För att utföra uppgiften, behöver du bara antingen en uppsättning av långa Allen skiftnycklar eller en uppsättning av Allen bitar som kan fästas i slutet av en socket förlängning, så att en spärr kan användas för att lossa och ta bort bultarna. Addera Demontering av säte


första motorcykeln parkera i ett väl upplyst område. Hitta de skruvar, som är belägna direkt mellan sitsen att ryttaren sitter på och passagerarsätet, eller baktill. Skruvarna är svåra att se, eftersom de ligger under sitsen mot botten-mitten av dynan. Lossa och ta bort insexskruvarna som håller stolen på plats. Börja på vardera sidan innan han flyttade till den motsatta sidan av sätet. Använd en lång insexnyckel för att nå skruvarna. Du kan också använda en Allen bit placeras på en sockel förlängning. Vrid spärrskaft för att lossa bultarna. Ställ in skruvarna åt sidan. Lyft den främre delen av sitsen upp och bort från cykeln. Sitsen klippen på plats på baksidan och kommer att släppa när du drar upp den.
Installera Seat


tillbaka VLX sätet genom att placera på baksidan av den på plats och sedan sänka dess främre del. Se till att stolen ställer upp med konsolen att bultarna tråden in. Installera insexskruvar med insexnyckel eller Allen bit och spärr, dra sedan åt bultarna.
Överväganden

När du lossar skruvarna med en insexnyckel, kan du måste placera en liten breaker bar eller en stor tång på änden av nyckeln att ge tillräcklig hävstångsverkan för att lossa bultarna. En hylsa och spärrskaft med en Allen bit kan göra jobbet lättare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131777.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.