Hur kan jag göra min Honda Accelerera snabbare?

Om du äger en ny eller gammal Honda bil, kanske du vill anpassa din bil någon gång under ägandet. Prestanda eftermarknaden delar öka uteffekten av din Honda, vilket i sin tur orsakar bilen att accelerera snabbare och har mer lyhörda hantering, beroende på vad du installerar och hur det passar din bil. Koncentration på vilka delar att byta i din motor är nyckeln till att göra din Honda prestera bättre än fabriksinställningarna. Saker du behöver
Kall luftintag kit
Cat-back avgassystem kit
Gears
Performance svänghjul
Metric skiftnyckel som
Assistant
Visa fler instruktioner
Cold Air Intake
1

Öppna huven på bilen och leta reda på fabriken röret luftintaget på din Honda. Lossa hårdvara som håller detta rör till bilens spjällhuset och ta bort alla slangar och elektriska ledningar som fäster röret. Ställ slangar och elledningar åt sidan, eftersom du kommer att behöva det när du installerar den nya intag. Lossa skruvarna som håller fabriken Honda luft box och ta bort detta från motorrummet.
2

Placera den nya insugningsröret från den kalla luften kit så att det passar inloppet till spjällhuset. Fäst denna långa röret med medföljande klämmor för att säkra. Fäst den böjda röret till den motsatta änden av insugningsröret du just installerat, säkra med de medföljande klämmorna.
3

Placera konen filtret så att det fäster den böjda intaget röret och dra åt klämmorna. Flytta konen filtret så att den är vänd nedåt, fånga luften som kommer att rusa in genom fordonets front. Addera Exhaust
4

Jack de främre och bakre ändar av din Honda från marken och placera pallbockar under ramen. Du måste kunna komma åt mitt på baksidan av ditt fordon för att ersätta cat-back avgassystem med en högre prestanda modell. Har någon hjälpa dig med denna process.
5

Skruva ur skruvarna som håller fabriken avgaser från underredet av bilen och ta bort dem helt. Lossa denna hårdvara bakifrån och arbeta upp mot katalysatorn. Om det behövs, använd ett smörjmedel för att lossa bultarna.
6

Placera blyröret in i katalysatorn. Har någon hålla denna bit medan du fäster avgasröret med den ursprungliga hårdvaran. Konsultera din instruktionsbok för exakta vridmoment specifikationerna för dessa bultar, eftersom de skiljer sig från modell till modell.
7

Skjut den bakre förlängning av avgasröret och ljuddämparen över den bakre änden av din Honda. Fäst alla ursprungliga hårdvaran för att säkra denna bakre delen på plats.
8

Kontrollera de omgivande områdena och säkerställa att inga elektriska kablar eller slangar införa nya avgassystem väg.
Ytterligare uppgraderingar
9

Ändra inställningarna utväxling i din Honda så att accelerationen ökar, med början på första växeln hela vägen genom den sista växeln. Kontakta din lokala specialist prestanda transmission för rekommenderade reservdelar och utväxling för din Honda.
10

Byt svänghjul din Honda med en eftermarknad del inriktad på att tåla hårda tröghet tvingas på sin kropp. Speciellt om du har precis installerat en mer kraftfull utväxling i bilen, konstant redlining av ditt fordon sliter sin sändning snabbt samtidigt minskande acceleration.
11

Använd en högre oktan bränsle när du fyller upp din bil för topprestanda. Ju fler ändringar och ju större Hondas cylindervolym, desto högre oktan bränsle den kan hantera.
12

Avlägsna onödig vikt från ditt fordon för att förbättra accelerationen. Denna process kan innefatta grundläggande viktminskning såsom att ta bort reservdäck till mer professionella tekniker såsom att ta bort alla passagerarsäten.
13

Maximera Honda för acceleration genom att finjustera Hondas dator. Olika Hondas med olika transmissioner kräver olika inställningar, så konsultera en professionell för att få hjälp. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131773.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.