Tips för Sänkningsfjädrar på en Honda Civic

Först infördes för 1973 års modell, är Civic den äldsta modellen i Hondas lineup. Finns i två-och fyra-dörrars modeller har Civic blivit populärt bland auto entusiaster, amatör tuners och professionella konkurrenter. Med en mängd olika eftermarknaden delar tillgängliga för varje Civic-modellen, kommer användarna vill så småningom att lägga en mer lyhörd fjädringssystem efter uppgraderingen andra vitala prestanda delar. Välja rätt fjädrar och stötdämpare är mycket viktigt, eftersom fel inställningar kan göra komfort och hantering av din resa betydligt sämre än fabriksinställningarna. Att välja rätt inställning

några olika faktorer måste beaktas innan de köper en sänkningssats för din Honda Civic. Om du har eftermarknaden fälgar och däck monterade på din bil, måste du överväga hur dessa hjul kommer att reagera på fender positionering under körning. Det sista du vill är din bil för att se bra ut, men underprestera. Medan sänkning ett fordon närmare marken minskar tyngdpunkten, kan det också vara farlig om sänkt för mycket. Kontakta din lokala prestanda delar återförsäljare för råd om vilka märken skulle bäst passa just ditt fordon setup. Eftermarknaden delar kommer att drastiskt förändra de rekommenderade delarna. Oavsett vilken tillverkare du väljer, är det klokt att också koppla ihop denna sänkningssats med en camber korrigering kit, vilket är nödvändigt för att hålla din Civic anpassning är tillfredsställande. Addera Application

När du köper en sänkningssats för din Honda Civic, kan du överväga att ta delar och fordon till en certifierad mekaniker för att undvika huvudvärk av att försöka installera dessa delar hemma. Men de flesta sänka kit kommer med anvisningar om hur du installerar dessa delar på din bil, vilket kommer att spara ungefär lika mycket som du betalade för kitet själv. Om du väljer att installera dessa delar själv, se till att du har rätt verktyg och utrymme som krävs för att ta sig an denna uppgift. Eftersom motorns vikt orsakar framsidan av din Civic sitta något lägre till marken, kan du välja att ställa in bakre fjädrar lite lägre än den främre för att jämna ut skillnaden. Efter installationen kan du välja att uppgradera andra undervagnsdelar att motsvara de nya fjädrar och stötdämpare, såsom en krängningshämmare.
Underhåll

Beroende på hur mycket du kör din Civic och vilken nivå av stress placeras på fjädrarna, bör regelbundet underhåll bör planeras för att undvika eventuella problem. När fordonet inte var ursprungligen avsedd att sitta på sin nya, lägre markfrigång, kommer regelbundet underhåll se till att din Civic rider smidig och konsekvent presterar upp till standarder. Din sänkningssats har utformats för att förbättra hanteringen och utseendet på din bil, och de fjädrar och stötdämpare för många eftermarknaden företag är byggda för att överleva fabriken delar.
Justering

Ett gemensamt drag i många av de nedåtgående kit är justerbara fjädrar. Om du sänker ditt fordon och finner att markfrigången är alltför stor och orsakar din Civic till botten, är det bäst att ta bilen en bit för att undvika ytterligare skador på underredet på din bil.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131770.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.