Hur att rensa en Plugged Smörjnippel

Smörjnipplarna, eller beslag zerk, ger ett sätt att smörja en förseglad gemensamt. En fettspruta fäster till toppen och fett injiceras genom kopplingen. De finns på de flesta mekaniska anordningar som har rörliga delar, inklusive hydrauliska maskiner, suspensioner bil och flygplan. Ett igensatt smörjnippel innebär det gemensamma slits snabbare, vilket leder till mekaniska skador som kan vara mycket dyra att reparera. Rena smörjnipplar regelbundet för att hålla utrustningen i toppskick. Saker du behöver
Spray avfettningsmedel
Luddfri trasa sälja Grease gun
Värmekanon
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Coat smörjnippeln med avfettningsmedel och låt det stå ett par sekunder. Torka noggrant med en luddfri trasa. Twist en del av trasan i en liten punkt för att rengöra insidan av nippelhuvudet.
2

Fäst fettspruta och testa kopplingen.
3

Värm smörjnippel med en värmepistol så att metallen är mycket varmt. Omedelbart fästa fettspruta och använda den. Den varma fettet kan vara mjuk nog för fettspruta för att driva igenom.
4

bort smörjnippeln med en skiftnyckel. Spraya botten av smörjnippel ordentligt med avfettningsmedel och torka av den med en luddfri raseri.
5

Rengör smörjnippel hålet med en trasa. Torka ut från mitten av hålet för att förhindra att skräp få skjuts längre in
6

Byt smörjnippel med en skiftnyckel så att den sitter tätt. Testa smörjnippel med en fettspruta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131769.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.