Hur man använder en Cleco Fastener

Cleco fästelement är specialfästanordningar gjorda för industriell design. Dessa stift är gjorda av metall, och kräver en hel del av kompressionstrycket att sättas fast ordentligt. Cleco fästelement är i allmänhet används för att skapa binda två ark av metall tillsammans på ett säkert sätt före nitning eller svetsning. Till skillnad från de flesta metall fästen, kan Cleco fästelement inte installeras för hand. Grund av den extrema trycknivå dessa fästanordningar är avsedda att motstå, är ett speciellt verktyg krävs för att aktivera dem. Med lite övning kommer du att kunna använda Cleco fästelement med lätthet. Saker du behöver
Cleco fastsättningsverktyg
Visa fler instruktioner
1

avgöra vilken storlek fästen du behöver. Cleco tillverkar sina fästen i flera papperstyper för olika ändamål. Du måste veta storleken på dina fästelement för att köpa rätt fastsättningsverktyget.
2

Köpa Cleco fastsättningsverktyget avsedd för din storlek fästelement. Fastsättningsverktyg är en speciell typ av tång som du kan hitta i vissa järnaffärer, auto återförsäljare varor och även på Internet.
3

Ladda fästelement i huvudet av verktyget. Varje fästelement har en teleskopisk kropp som låses fast på fastsättningsverktyget. När du sätter in fästelement i verktyget, vara säker på att den sitter ordentligt i bakre käken av verktyget.
4

radas upp fästanordningen axeländen med hålet i metallen du vill fästa. Kläm på armarna på fastsättningsverktyget med en god mängd tryck. Varje Cleco fästelement är fjäderbelastad, och trycket från verktyget aktiverar inre fjädern att tvinga axeln genom hålet. När trycket släpps inuti fästanordningen det expanderar och sedan kontrakt. Den resulterande kraften skapar en tillfällig nit som gör en mycket snäv obligation.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131661.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.