Vilken typ av utrustning är en Använd Auto Mechanic?

Även dagens auto mekanik är benägna att i större utsträckning använda digital utrustning för att hålla jämna steg med de mer komplexa komponenter i moderna bilar, gammaldags verktyg som hydrauliska hissar, fettsprutor och uttag skiftnycklar är fortfarande mycket påtaglig i den typiska garaget. Hydrauliska hissar

En hydraulisk hiss möjliggör en bilmekaniker att bringa ett fordon upp från marken så det är lättare att arbeta på underredet av bilen. En mängd olika typer billyft är i allmänt bruk, inklusive två-lyftar, fyra-post hissar och halvhöga hissar. De flesta bil hissar använder ett hydraulik-system för att höja eller sänka en bil sakta och försiktigt.
Tryckluftsverktyg

Pneumatiska verktyg använder mycket komprimerad luft för att hjälpa mekaniker i infästning eller säkra delar. Några av de viktigaste exemplen är luftkompressorer och luftgevär. Kompressorer är de maskiner som ger kraftfulla luft för luftvapen att fungera korrekt. Luftgevär är användbara verktyg som hjälper mekaniker lätt lossa eller dra åt skruvar och muttrar som är rostiga eller fastnat ..
fettpressar

fettpressar tillåter mekanik injicera eller spraya ett smörjmedel på ett specifikt stycke eller anslutningspunkten. En mängd olika stilar av fettsprutor är i allmänt bruk, inklusive spak, pistolgrepp, batteridriven och hand-grepp stilar. Tillämpa smörjmedel till en del är nödvändigt för att förhindra slipning eller korrosion. Om en tekniker inte korrekt använda en fettspruta, finns det risk för under-eller-smörjande fordonskomponenter.
Handverktyg

Från den minsta uppgift att de mest komplexa, auto mekanik åberopa grundläggande handverktyg såsom tänger, hylsnycklar, skruvmejslar och dead-blåsa hammare. Många bildelar är anslutna med bultar eller muttrar, så en mekaniker använder en hylsnyckel för att lossa och dra åt dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131648.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.