Hur Holley Ström Ventiler Work

Holley förgasare använda ett system power anrikning , som drivs av vakuum , och ventiler makt att tillföra ytterligare bränsle till förgasaren under tung belastning . Den korrekta kraften ventilen att använda kan bestämmas genom att mäta vakuum- insugningsrör , vid tomgång , med en vakuummätare . Vakuum Point

Holley makt ventiler är märkta med ett nummer som anger , i inches av kvicksilver ( Hg ) , motorns vakuum som krävs för att ventilen öppnar . En makt ventil stämplat 65 öppnas när motorn vakuumet faller till 6,5 i Hg eller cirka 3,2 pounds per kvadrattum ( psi ) .
Ström ventilstängning

Om mängd vakuum som genereras av motorn överskrider rating makt ventilen , är det möjligt för ventilen att stänga på höga varvtal . För att undvika att detta händer , bör du kontrollera vakuum insugningsröret med gasreglaget vidöppen , vid maximalt motorvarvtal .
Motor Baktändning

ventiler Holley makt är utrustad med en check boll för att skydda ventilmembranet från motorn slå tillbaka . Kontrollen boll tätar det inre vakuumet passagen och förhindrar tryckvågen når ventilmembranet när ett bakslag inträffar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131623.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.