Djupurladdningsbatteri Typer

Djupurladdningsbatterier är konstruerade för att släppa det mesta av sin kraft på en gång. Jämfört med vanliga bilbatterier, som endast tillhandahåller en kort mängd ström till vev bilens motor, de djupcyklingsbatterier leverera alla sin nuvarande på en gång. Djupurladdningsbatterier är också utformade med tjockare inre plattorna för att förhindra korrosion. Mest alla djupcyklingsbatterier är konstruerade för att hålla längre än vanliga bilbatterier. Det finns olika typer av djupcyklingsbatterier som används för olika ändamål. Båt och Marine Djupa Batterier Cycle

En av de mest använda djupcyklingsbatterier är en marin batteri som även är känt som ett "båthus" batteri. Den djupa cykeln båt batteri används för att veva de större inombords och utombords motorer. Livslängden på en båt batteri varar vanligen 1 till 6 år beroende på mängden av batteriets användning och förhållanden.
RV djupcyklingsbatterier

Djupurladdningsbatterier för en RV är också utformad för att dra runt den större motorn genom att leverera samtliga batterier nuvarande på en gång när du startar motorn. Livslängden för en djup cykel RV batteri är ca 4 och 8 år, beroende på mängden av batteriets användning och förhållanden.
Reservkraft djupcyklingsbatterier

djupurladdningsbatteri som är avsedd att vara en back-up till ett annat batteri kan vara antingen för igångsättning av motorn om huvudbatteriet misslyckas, eller back-up batteri kommer att fungera som ett sekundärt batteri till huvudbatteriet att leverera den extra ström som behövs för att starta motorn. Livslängden för den djupa cykeln reservkraft batteriet är 4 och 8 år, beroende på mängden av batteriets användningstid och condiitons. Addera Solar Electric djupurladdningsbatteri

Den solar electric djupurladdningsbatteri drivs delvis av solenergi och delvis av elektrisk ström. Alla de djupcyklingsbatterier inklusive sol batterier är blybatterier. Livet av sol djupcyklingsbatterier är också 4 och 8 år, beroende på mängden av batteriets användning och villkoren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131615.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.