Hur man tar bort Auto Badges

Nästan varje bil, oavsett om det är en Ford eller en Ferrari, har någon form av badging eller emblem anbringas på karossen som anger tillverkaren av bilen samt den aktuella modellen. Dessa är vanligtvis fäst vid främre och bakre ändar samt ibland till fendrar. Med tiden kan dessa märken blir flisas och slitna. Att ersätta dem är vanligtvis relativt enkelt, men du måste ta bort de gamla märken först. Saker du behöver
Tandtråd sprit kommenterar: Mineral
frottéhandduk
Värmekanon
Visa fler instruktioner
1

Rengör området runt märke med mild tvål och en ren, torr frottéhandduk. Detta minimerar risken för repor färgen runt emblem medan du tar bort det.
2

Bestäm hur märket sitter. De flesta märken kommer att limmas på bilens kaross med lim. Men på vissa bilar, klassiska bilar i synnerhet, eller vissa fordon såsom BMW, får märken hållas mot karossen med dubbar som är fästa på baksidan av brickan. Dessa dubbar glider genom små hål och hålls sedan på plats med små gummibussningar, metallnypor eller små nötter.
3

bort märken som limmas på med en bit av tandtråd. Fatta en 7 - till 10-tums bit floss i båda händerna. Håll tandtråden tight och försiktigt dra ned mellan märket och karossen, arbeta dig ner så att tråden skär limmet. Om limmet är väldigt envis, kan det hjälpa att värma upp emblem och området runt den med en värmepistol.
4

bort märken innehas med nitar genom att gå till andra sidan av karossen där brickan är installerad. Detta kommer att innebära att öppna huven eller bagageluckan. Du kanske också måste ta bort trim som täcker baksidan av märken. BMW roundel badge, till exempel, hålls på med gummibussningar. För att ta bort märket, du öppnar huven och dra gummigenomföringarna av dubbar. Du kan sedan ta bort märket. Du kan också ha möjlighet att försiktigt bända märket bort från fronten med ett kreditkort.
5

Rengör området under med sprit och en ren, torr frottéhandduk för att få bort häftmassa som sitter fast på metallen. Det kommer också att vara smuts och damm byggs upp som bör tvättas bort innan det nya märket är installerad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131576.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.